Even voorstellen...

Hallo, ik ben Wendy Wilpshaar, geboren in 1985 in Hardenberg en woon sinds 2009 in Ane. In Ane woon ik op de boerderij samen met mijn man Bart en onze zoon Thijs. Ik ben altijd lekker druk met van alles en nog wat. Waaronder mijn hobby's zoals paardrijden, hardlopen, fitness en yoga.  Verder loop ik elke dag heerlijk met onze Thijs en de hond (Arras) een grote ronde. Kortom er is altijd wel iets waar ik mee bezig ben. Daar geniet ik altijd van.

Werk/leerervaringen

Op mijn 18de ben ik begonnen met werken en leren in de sport. Zo heb ik onder andere de opleidingen voor Fitnesstrainer, personal trainer, medisch sportinstructeur en een opleiding voor docent Hatha Yoga gevolgd. Ik heb veel ervaring opgedaan in de fitnessbranche. Doormiddel van het geven van persoonlijke begeleiding heb ik al vele mensen kunnen helpen in het behalen van hun doelen en het verbeteren van hun levensstijl.  

Daarom ben ik in 2014 begonnen met mijn eigen sportstudio aan huis. Ik ben geïnteresseerd in het menselijk lichaam en verdiep me dan ook veel in het lezen van nieuwe onderzoeken op het gebied van het menselijk lichaam/ gezonde levensstijl.    

Waarom?? Ik wil graag alle mensen die bij mij komen de beste persoonlijke begeleiding kunnen bieden die ze nodig hebben. Door het sporten onder begeleiding en in klein groepsverband wordt er beter gelet op de details van de oefeningen. Daardoor zijn de trainingen veel effectiever.

Mijn visie voor een gezonde levensstijl  bestaan dus uit gezonde en gevarieerde voeding, cardiotrainingen en vrije gewichtentrainingen. Alles op een verantwoorde manier en een intensiteit dat voor iedereen haalbaar is.

Verder heb ik ervaringen op het gebied van Krachttraining, Yoga, Groepslessen, Bootcamp, Spinning en Hardlopen.